TOP termékek

Bemutatkozás

 

Köszöntelek "az én falam"-on!

 


 Erdélyi Ilka vagyok. Dekoratőrként 30 éve vezetem családi vállalkozásunkat. Szeretek fotózni, a művészetekben kísérletezni, szeretem a kreatív megoldásokat minden területen. Ez a webáruház a falmatricákkal indult 13 éve, ma már a stencileké a főszerep. Olyan szerencsés vagyok, hogy elmondhatom, (egész eddigi életem során) a munkám egyszerre a hobbim is. Mottóm: Ha elég kreatív vagy, egyetlen napod sem telhet el dologtalanul.

Megmutatom, hogyan lehetsz te is könnyedén, olcsón saját környezeted kreatív művésze. A falat díszítő matricával, festő, és 3D stencillel olyan egyedi enteriőrt varázsolhatsz, ami csak a TIÉD. 

Mi az a stencil?

• A stencil, vagy más néven festősablon egy speciális műanyag fóliából előállított minta, amivel rendkívül egyszerűen festhetsz falra, bútorra, textilre, papírra, bögrére, …. és még számtalan felületre.

• Tartós, többször felhasználható, áttetsző, rugalmas műanyagból készül, általa gyorsan, olcsón megmintázhatók akár óriási felületek is. Ívelt felületekhez is használható.

• Rögzítsd a stencilt a kívánt felületre maszkoló szalaggal, esetleg ragasztóspray-vel, vidd fel a festéket hengerrel, stencilecsettel, vagy szivacs-ecsettel, emeld fel a stencilt, kész!

• Festésnél ügyelj arra, hogy a lehető legkevesebb festékkel dolgozz, így az nem folyik a stencil alá, szép éles kontúrokat eredményez.

• Speciális anyagából adódóan jól bírja az oldószereket, hígítókat, de a környezettudatosság jegyében ma már szinte mindenre létezik vízben oldódó festék. Bármivel is festesz, használat után rögtön mosd le a stencilről a festéket.

• A festőstencilek 250 mikron vastagok. A 3D stencilek vastagsága (350 mikron) lehetővé teszi, hogy 3D, plasztikus mintát készíts. Ilyenkor struktúr pasztát, folyékony fát, egyéb glett anyagot kenj a mintára, simítóval, régi bankkártyával húzd le a felesleget, és emeld fel a stencilt.

• Stenciljeink közt megtalálod a standard mintákat is, de a többsége saját tervezésű, és gyártású, sehol másutt nem található design. Az egyes mintákat több méretben, ill. szettben is kínáljuk, így egymással jól kombinálhatók, kreatívan felhasználhatók. Ha méretben mégsem megfelelő a neked tetsző sablon, csak írj, és megoldjuk a problémát. Egyedi stencil-elképzelésed van? Segítünk.

• Termékpalettánk folyamatosan bővül.

Tipp: Gondolnád, hogy a stencileket süteménydíszítésre is tudod használni? Helyezd a torta tetejére a stencilt, szórd meg szitán keresztül porcukorral. Cukrászok vajkrémmel, ételfesték szóróval is nagyon ügyesn használják a stencilt.

Ha elakadtál, vagy bármilyen kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal. Jó munkát, kellemes időtöltést!

Üdvözlettel: Erdélyi Ilka

06 70 394 6494

www.mywall.hu

info@mywall.hu

facebook.com/MyWall.falmatrica

 

 

 

Erdélyi Ilka
MyWall
06 70 394 6494