TOP termékek

Pálma 07 - MyWall stencilcsalád

Pálma 07 - MyWall stencilcsalád
Pálma 07 - MyWall stencilcsalád
Pálma 07 - MyWall stencilcsalád
Pálma 07 - MyWall stencilcsalád
ÚJ
Pálma 07 - MyWall stencilcsalád

Ezzel a népszerű pálmalevél stencil mintával olyan érzést varázsolhatsz otthonodba, mintha közvetlenül a természetben lennél. Ez a trópusi minta azonnal elrepít Téged egy trópusi esőerdőbe, amikor alkalmazod a szobád falán vagy bármilyen felületen.

 

A gyönyörű szürke-arany falfestét kedves vásárlőnk, Stipkovits Tímea munkája. Köszönjük a képet.

Bővebben
1 500 Ft
Részletek

Tartós, többször felhasználható áttetsző, rugalmas műanyag stencil.


Ívelt felületekhez is használható.Felhasználói tippek:


1. Helyezd a festeni kívánt felületre a stencilt, rögzítsd maszkolószalag segítségével.


2. Kerek stencil-ecsettel vagy szivacsecsettel körkörös mozdulatokkal dolgozva vidd fel a festéket. Nagyobb felületek esetén szivacs hengert használj. Minél kevesebb festékkel dolgozol, annál szebben tudod eloszlatni, és a széleken gyönyörű éleket képezni. Több szín használatával tetszetős színátmeneteket tudsz képezni. Kezdd a világosabb színnel.


3. Használat után a stencilt szappanos vízzel azonnal mosd el! Lehetőleg vízzel oldódó festéket használj, de az oldószeres festék hígítója is alkalmas a stencil letisztítására.


4. A stencilek 2 féle változatban elérhetők. A festőstencilek 250 mikron (0,25 mm), míg a 3D stencilek 300-350 mikron (0,30-0,35 mm) vastagságúak.


5. A 3D stencil vastagsága lehetővé teszi, hogy 3D, plasztikus mintát készíts. Ilyenkor struktúr pasztát kenj a mintára, simítóval, pl. régi bankkártyával húzd le a felesleget, és emeld fel a stencilt.

Adatok
Cikkszám
mwl_909025
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek