TOP termékek

Karcsú indák - MyWall stencilcsalád

Karcsú indák - MyWall stencilcsalád
ÚJ
Karcsú indák - MyWall stencilcsalád

Régi kovácsoltvas kerítésre emlékeztető mintázat, amely kecsesen hajladozó indákból áll. A minta szövevénye elegáns és dekoratív hatást kelt, és bármely lakás falán jól mutat.

Kiválóan alkalmazható komódon, szekrényen vagy más bútoron is, hogy különleges fókuszpontot hozz létre a szobában. A stencilminták használata egyszerű, és a minta méretét és elhelyezését a saját ízlésed szerint alakíthatod ki, így az egyedi és személyre szabott megjelenés biztosított.


Pontos méreteket a vágási rajznál keresd!

Bővebben
1 500 Ft
Részletek

Tartós, többször felhasználható áttetsző, rugalmas műanyag stencil.


Ívelt felületekhez is használható.Felhasználói tippek:


1. Helyezd a festeni kívánt felületre a stencilt, rögzítsd maszkolószalag segítségével.


2. Kerek stencil-ecsettel vagy szivacsecsettel körkörös mozdulatokkal dolgozva vidd fel a festéket. Nagyobb felületek esetén szivacs hengert használj. Minél kevesebb festékkel dolgozol, annál szebben tudod eloszlatni, és a széleken gyönyörű éleket képezni. Több szín használatával tetszetős színátmeneteket tudsz képezni. Kezdd a világosabb színnel.


3. Használat után a stencilt szappanos vízzel azonnal mosd el! Lehetőleg vízzel oldódó festéket használj, de az oldószeres festék hígítója is alkalmas a stencil letisztítására.


4. A stencilek 2 féle változatban elérhetők. A festőstencilek 250 mikron (0,25 mm), míg a 3D stencilek 300-350 mikron (0,30-0,35 mm) vastagságúak.


5. A 3D stencil vastagsága lehetővé teszi, hogy 3D, plasztikus mintát készíts. Ilyenkor struktúr pasztát kenj a mintára, simítóval, pl. régi bankkártyával húzd le a felesleget, és emeld fel a stencilt.

Adatok
Cikkszám
mwl_666852
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek