TOP termékek

Indián nő - MyWall stencilcsalád

Indián nő - MyWall stencilcsalád
Indián nő - MyWall stencilcsalád
Indián nő - MyWall stencilcsalád
Indián nő - MyWall stencilcsalád
ÚJ
Indián nő - MyWall stencilcsalád

Ez a stencilcsalád egy gyönyörű, álomfogó stílusú fejdísszel díszített, indián női arcot formázó minta. A stencil rendkívül részletgazdag, a fejdísz finom részletei különösen jól mutatnak az arc körvonalai mellett.

Az álomfogó stílusú fejdíszek az indián kultúrában fontos szerepet játszanak, és sokszor találkozunk velük az amerikai őslakosok hagyományos életmódját bemutató kiállításokon vagy filmeken. Ha szeretnél egy kis darabot ebből a kultúrából belecsempészni a saját otthonodba, akkor javasoljuk, hogy használd ezt a csodálatos stencil mintát, amely garantáltan egyedi és izgalmas megjelenést biztosít.

 

A méreteket a képeknél keresd!

Bővebben
1 500 Ft
Részletek

Tartós, többször felhasználható áttetsző, rugalmas műanyag stencil.


Ívelt felületekhez is használható.Felhasználói tippek:


1. Helyezd a festeni kívánt felületre a stencilt, rögzítsd maszkolószalag segítségével.


2. Kerek stencil-ecsettel vagy szivacsecsettel körkörös mozdulatokkal dolgozva vidd fel a festéket. Nagyobb felületek esetén szivacs hengert használj. Minél kevesebb festékkel dolgozol, annál szebben tudod eloszlatni, és a széleken gyönyörű éleket képezni. Több szín használatával tetszetős színátmeneteket tudsz képezni. Kezdd a világosabb színnel.


3. Használat után a stencilt szappanos vízzel azonnal mosd el! Lehetőleg vízzel oldódó festéket használj, de az oldószeres festék hígítója is alkalmas a stencil letisztítására.


4. A stencilek 2 féle változatban elérhetők. A festőstencilek 250 mikron (0,25 mm), míg a 3D stencilek 300-350 mikron (0,30-0,35 mm) vastagságúak.


5. A 3D stencil vastagsága lehetővé teszi, hogy 3D, plasztikus mintát készíts. Ilyenkor struktúr pasztát kenj a mintára, simítóval, pl. régi bankkártyával húzd le a felesleget, és emeld fel a stencilt.

Adatok
Cikkszám
mwl_390290
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek