Új jelszó kérése

Fórum


Tedd fel kérdésed, ha bármiben bizonytalan vagy!
12
(4.) Hámor Katalin
2011.10.10 13:58
Tisztelt Cím!

Gyerekszobába kék tapétára szeretnénk a lomb és gyökerek matricát, de a szinben nem tudok donteni. A szobában van még sárga és zöld élénk színek. A fiam zöldet szeretne de van három féle is. Mi történik ha nem tetszik a szín amit megrendelek.
Köszönettel: Hámor Katalin
(3.) Kissné Eszter
2011.09.28 19:06
Szia! Érdeklődnék,hogy a hagymavirágnál most milyen méret van? És mennyiért ? A 220 magas érdekelne. Illetve ezt a 3 három virágot egybe lehet csak felrakni, vagy én szét is vághatom 3 fele? Kb. mennyi idő alatt van kész?
Köszi Eszter
(2.) dr.Grastyán Katalin
2011.07.23 07:29
Háziorvosként dolgozom, az ökormányzat pályázati pénzből felújította a rendelőt, de akadálymentesítésre kiírt pályázat lévén a járólapra a gyengénlátók számára vezetőcsík kellett volna( más színű járólapból. Ezt elfelejtették és most ronda piros szigetelőszalaggal összeragasztgatták a rendelő burkolatát. Kérdésem a következő: az általatok gyártokk matricák alkalmasak-e járólapra, bírja-e a felmosást( ha bio-tisztítószereket használunk és nem Domesztost) . Mert lenne ötletem pl laponként nyilak felragasztására a berendezéshez harmonizáló színben. Előre is köszönöm a segítséget. Szia: Grastyán Katalin
(1.) Ilka
2010.12.10 17:45
Igyekeztem az oldalon minden információt megadni a matricákról, a felrakás módjáról, a rendelés, az átutalás menetéről, ......stb. Ha mégis bármiben segíthetek, nyugodtan kérdezz itt, vagy bármely fórum téma alatt. Ha gépnél vagyok, én azt rögtön látom, és válaszolni fogok!
(Szinte állandóan a gépnél ülök.)

Név
E-mail
Hozzászólás
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint.